Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Belgegeçer : 0 (284) 513 83 13
WEB https://uzunkopruogretmeneviaso.meb.k12.tr
Adres : Muradiye Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi No 41, Uzunköprü/Edirne
VİZYON : Öğretmenlerin ve bakanlık merkez ve taşra teşkilatı personelinin birbiriyle kaynaşmasını ve dayanışma içinde olmalarını,sosyal ve moral ihtiyaçlarının giderilmesini,mesleki ve kültürel gelişmelerini,aileleri ile sürekli olumlu ilişkiler içnde bulunmalarını, eğitim sistemimizin ana unsuru olan öğretmenlerimizin;okul ve ders dışı olan zamanlarında Öğretmen Evi ve Merkez ve Sosyal Tesislerinde sosyal ihtiyaçlarını, çağdaş ve sosyal yaşamın gereklerine göre kaliteli hizmeti en ucuz şekilde almalarını sağlam için çalışan bir kurum olalım.
MİSYON : Bir ekip ruhu içerisinde çalışan, kurumumuzdan yararlanan tüm üyelerimizin saygı duyulması gerekenbilinçli,değerli, üretken bireyler olduklarının bilincinde olan, problemler ortaya çıkmadan önce önlemek amacıyla sorun çözücü düşüncesinibenimsemiş çalışanlar olarak, üyelerimizin alacakları hizmetler konusunda konusunda, her türlü imkanlar çerçevesinde ihtiyaçlarına cevap verebilmek, önerilerde bulunmak, güven vermek, kurumumuzu geleceğin gelişen ve değişen ihtiyaçlarına adapte olabilecek duruma getirmek için ilgili kurumlarla mevzuatımız doğrultusunda çalışmalar yapmak düşüncesinden hareketle çalışmak için varız.
BAŞARILAR : 2007/2008 eğitim öğretim yılında eğitimde kalite ödülü yılın kaliteli ekibi dalında il ikinciliği.

Otel Odası :15
Öğretim Şekli :
Saatler :
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer (Kömür)
Servis :
Ulaşım : Otobüs